Nica

Kavinė

Skambinti +370 612 00956

Skoniai iš viso pasaulio – Marijampolėje!

Kavinės-baro „Nica“ istorija prasideda dar nuo tada, kai šioje vietoje buvo nykštukinė kavinukė. Jei kažkada tai buvo vieta, kur galėjai paragauti vos kelių patiekalų, tai šiandien čia „Nica“, kurios virtuvėje visa skonių paletė, tai atspindi ir pats kavinės pavadinimas. Nica – uostamiestis pietų Prancūzijoje, todėl ir patiekalai į „Nicą“ „suplaukia“ iš skirtingų pasaulio virtuvių – Italijos, Prancūzijos, Šveicarijos, Austrijos, Danijos, Vokietijos, Amerikos, Meksikos ir net iš Karibų jūros salos Jamaikos. Už „Nica“ vairo stovi talentingas, perspektyvus, nuolat tobulėjantis virtuvės šefas Skirmantas Karosa.

Skirtingų patiekalų skoniai nukelia į tolimiausių kraštų virtuves – čia siūlomos prancūziškos anties šlaunelės „Confiti de canaro“, aštrus meksikietiškas jautienos troškinys „Chili con carne“, tradiciniai šveicariški bulviniai blynai ROSTI. Tikra Amerika lėkštėje – mėsainiai, jautienos didkepsniai, kuriuos ant įkaitinto lavos akmens klientas gali išsikepti pagal savo skonį, o makaronai ir rankų darbo picos – tikro itališko skonio. Čia neužmiršti ir vegetarai bei sveikuoliai – jiems specialiai siūlomos vegetariškos picos, salotos, žali vaisių ir daržovių kokteiliai.

„Kiekvieno tradicinio patiekalo skonį stengiamės atkartoti kuo tiksliau, stengiamės gaminti pagal tradicinius receptus. Siekiame, kad kiekvienas užsukęs galėtų išmėginti tos virtuvės, kurios jam šiandien norisi, skonį ir tai padaryti ne bet kaip, o kokybiškai. Tikrai ne visi sau gali leisti nuvykti į Italiją ir paragauti tikros itališkos picos, todėl itališką skonį į Lietuvą parvežame mes. Žinoma, neišsižadame ir tradicinių lietuviškų patiekalų – juk mūsų virtuvė nenusileidžia jokiai kitai“, – sako virtuvės šefas.

Papildomos paslaugos

Vieta ir kontaktai

Facebook'as